10 november 2023

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot. Deze dynamische combinatie belooft niet alleen onze huid te stimuleren en zuiveren, maar ook te ontstressen, beschermen tegen antioxidanten, ontgiften en voorbereiden op het koudere en vochtigere seizoen dat voor de deur staat.


Uitnodiging voor Ontspanning in Ons Beautycenter

En waarom zou je de herfstverwennerij niet naar een hoger niveau tillen? Nodig jezelf en iemand uit om samen te komen ontspannen in ons Beautycenter, waar aangename muziek, een verwarmde zetel en een geurige gelaatsverzorging op je wachten.

Een Oase van Rust

Stel je voor: je stapt binnen in een oase van rust, omringd door kalmerende klanken en een warme sfeer. Neem plaats op de verwarmde zetel en laat de stress van de dag achter je terwijl je je overgeeft aan onze deskundige handen.

Geurige Gelaatsverzorging met Zwarte Thee en Bergamot

Laat je huid verwennen met de heerlijke geur van zwarte thee en bergamot. Onze herfst gelaatsverzorging is niet alleen een traktatie voor je huid, maar ook voor je zintuigen. Voel de spanning wegglijden terwijl de verzorgende ingrediënten hun magie doen.

Beauty en Gezelligheid Hand in Hand

Nodig je vriend, iemand uit je familie of een collega uit voor een ontspannende middag of avond in ons Beautycenter. Geniet samen van de luxe behandelingen en deel de ervaring van vernieuwde vitaliteit.

Wil je een pauze nemen van de dagelijkse drukte en jezelf of anderen verwennen? Ons Beautycenter staat voor je klaar.


De Magie van Zwarte Thee en Bergamot

Zwarte thee staat bekend om zijn krachtige antioxidant eigenschappen, en in combinatie met de verfrissende geur van bergamot wordt het een ware traktatie voor de zintuigen. Maar laten we eens dieper ingaan op wat deze ingrediënten nu eigenlijk doen voor onze huid.

  1. Stimuleren: Zwarte thee, rijk aan cafeïne, kan de bloedcirculatie verbeteren en de huid een gezonde gloed geven. Perfect om die vermoeide herfsthuid nieuw leven in te blazen!

  2. Zuiveren en Ontgiften: Bergamot staat bekend om zijn reinigende eigenschappen. Samen met zwarte thee helpt het de huid te zuiveren en ontdoen van ongewenste gifstoffen die zich hebben opgebouwd.

  3. Ontstressen: De rustgevende geur van bergamot heeft niet alleen invloed op de huid, maar ook op onze gemoedstoestand. Een kalmerende behandeling voor zowel lichaam als geest.

De Sterproducten

1. Lotion Revitalisante

Deze revitaliserende lotion is de eerste stap naar een stralende huid. Breng het aan na het reinigen om de huid voor te bereiden op verdere verzorging. De subtiele geur van zwarte thee en bergamot is een verfrissende start van je herfstroutine. Hij verzacht, revitaliseert en verfrist je huid en ruikt heerlijk!

2. Balsem voor het Lichaam

Vergeet ook je lichaam niet in deze koude maanden! De balsem voor het lichaam hydrateert intensief en laat een subtiele geur achter. Een luxe traktatie na een herfstwandeling. Als voeden, hydrateren, verzachten en herstellen jouw huid nodig heeft dan is dit herfstitem je ideale bondgenoot. 

Tips voor Optimaal Gebruik

  • Breng de lotion aan met zachte, opwaartse bewegingen om de doorbloeding te stimuleren.
  • Gebruik de balsem royaal op droge gebieden, zoals ellebogen en knieën, voor een diepe hydratatie.


 

Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

Stralend en Zelfverzekerd: Het Geheim van Pigmentatievlekken

Heb jij last van pigmentatievlekken en droom je van een stralende huid zonder deze ongewenste plekjes? Je bent niet de enige! Pigmentatievlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen treft. Maar geen zorgen, in deze blog gaan we dieper in op hoe pigmentvlekken ontstaan en wat je kunt doen om ze te verminderen of zelfs te verwijderen.

6 oktober 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x