8 oktober 2024

Verwen jezelf met onze nieuwe Sothys seizoensgelaatsverzorging!

Waarom is verzorging na de zomer belangrijk?

Na een zonnige zomer kan je huid behoorlijk wat te verduren hebben gehad. Zon, zout water en airconditioning kunnen de huid uitdrogen en haar natuurlijke glans verminderen. Dit is het perfecte moment om je huid een grondige reiniging en extra verzorging te geven. Onze seizoensgelaatsverzorging helpt om de schade van de zomer te herstellen, hydrateert intensief en zorgt ervoor dat je huid weer stralend en gezond aanvoelt.



Een unieke ervaring

Bij ons draait het niet alleen om de behandeling, maar ook om de totale ervaring. Stel je voor: je komt binnen in een serene omgeving, gaat zitten in een verwarmde zetel en laat je meevoeren door rustgevende, relaxerende muziek. Deze sfeer helpt je om helemaal te ontspannen en de dagelijkse stress even achter je te laten.

Waarom kiezen voor onze Seizoensgelaatsverzorging?

Onze Sothys seizoensgelaatsverzorging is speciaal ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van je huid. We gebruiken hoogwaardige producten, dit seizoen op basis van biologische pruimen en frambozen, die je huid niet alleen verwennen, maar ook zichtbaar verbeteren.

De voordelen van pruim en framboos

  • Pruimen: Rijk aan antioxidanten en vitamine C, helpen pruimen de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Ze hebben hydraterende eigenschappen die de huid soepel en elastisch houden, perfect voor na de zomerse hitte.
  • Frambozen: Deze superfruits zijn krachtige antioxidanten en natuurlijke exfolianten. Ze helpen de huid te verfrissen en te revitaliseren, terwijl ze rijk zijn aan vitamines en mineralen en zorgen voor een gezonde glow.
Een ervaring om te delen! Waarom niet samen genieten? Boek een duo-behandeling en breng quality time door met een vriend(in). Terwijl we jullie verwennen, kunnen jullie samen ontspannen en bijkletsen in een rustgevende omgeving. Het is een perfecte gelegenheid om te ontspannen en samen te genieten van de voordelen van een professionele gelaatsverzorging.

Verzorgingsproducten voor thuis

Om de geuren van de behandeling thuis voort te zetten, bieden we drie fantastische verzorgingsproducten aan die perfect aansluiten bij de seizoensgelaatsverzorging:

Hydraterende Douchegel

Geniet van een verfrissende reiniging met onze douchegel op basis van pruim en framboos. 

Deze hydraterende formule laat je huid zijdezacht aanvoelen en omhult je in een subtiele geur.





Reinigende gezichtsbalsem voor gelaat en ogen

Een zachte, maar effectieve reiniger die make-up (ook waterproof) en onzuiverheden verwijdert. 

De combinatie van frambozenextracten en natuurlijke oliën zorgt ervoor dat je huid fris en schoon aanvoelt.


Sublimerende Lippenbalsem

 Verzorg je lippen met deze luxe balsem die zorgt voor zachte, gehydrateerde lippen.

Ideaal voor dagelijks gebruik en perfect om je verzorgingsroutine compleet te maken.




Maak een afspraak via 0474/21 33 36!

Laat jezelf verwennen en geef je huid de verzorging die ze verdient. Boek nu je seizoensgelaatsverzorging in ons Beautycenter en geniet van een luxe ervaring, alleen of samen met een geliefde. Vergeet niet om de bijbehorende producten mee naar huis te nemen voor een stralende huid, elke dag weer!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 


Prep your skin for spring!

En toen stond plots de lente voor onze deur. Ze is misschien wat verlegen, maar we hebben al een glimp gehad van haar verwelkomende zonnestralen. Terwijl we doorheen de winter onze huid hebben verwend met hydraterende en voedende crèmes, vraagt onze lente-huid voor een paar aanpassingen.

2 april 2024

Herfstverwennerij met de nieuwe Sothys gelaatsverzorging: Zwarte Thee en Bergamot

Herfst is in volle gang, en terwijl de bladeren verkleuren en de temperaturen dalen, is het essentieel om onze huid de aandacht te geven die ze verdient. Gelukkig brengt Sothys een nieuwe herfst gelaatsverzorging op de markt, doordrenkt met de kracht van zwarte thee en bergamot.

10 november 2023

Tijd om af te tellen naar Kerst met de Sothys Adventskalender!

Ben jij ook zo enthousiast aan het aftellen voor Kerst? De magische tijd van het jaar is bijna hier, en we hebben iets speciaals voor jou om de dagen tot 25 december nog specialer te maken.

9 november 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x